search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 21:05
MENU CLOSE

Η θεία του Ντάνου ξεσπά: Ο Γιώργος πάντα παίζει τίμια… Και στο Survivor και στην κανονική ζωή

28.05.2017 06:57
«Υστερία» με τον Ντάνο: Δεν θα πιστεύετε ποιο αντικείμενό του βγαίνει σε δημοπρασία (Photo) - Media

Στα τελευταία επεισόδια του Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με δύο παίκτες από την αντίπαλη ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Ντάνος βίωσε στιγμές έντασης ανάμεσα στον ίδιο και τους Μάριο Πρίαμο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Αφορμή στάθηκε ένας όρος που παραβίασε ο παίκτης των Διασήμων, ο οποίος τους ανάγκασε να επαναλάβουν τον τελευταίο αγώνα.

Η Σπυριδούλα Τριάντου από το ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ήρθε σε επικοινωνία με την θεία του Αγγελόπουλου, Στράνζκα Σουλτάνη, η οποία ξέσπασε για τα όσα συμβαίνουν.

Αρχικά, τόνισε: «Εδώ στο νησί, έχουν στενοχωρηθεί πολλοί όλοι με αυτήν την εξέλιξη και με τα όσα ακούστηκαν από τους Μαχητές. Γιατί όλοι ξέρουν τον Γιώργο από μικρό παιδί» δήλωσε και συνέχισε: «Όταν τρέχεις τόσο γρήγορα, δεν ξέρεις που πατάς. Είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι οι παίκτες είχαν ατυχήματα σε αγώνισμα από την ένταση και τη βιασύνη να νικήσουν; Ο Γιώργος πάντα παίζει τίμια. Και στο Survivor και στην κανονική ζωή. Αυτό το ξέρουν όλοι».

καταλήγοντας η θεία του Ντάνου “έριξε” και τα καρφιά της στην παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης λέγοντας: «Θέλουν να κάνουν ντόρο. Και επειδή βλέπουν πως ο Γιώργος νευριάζει όταν τον αδικούν, ποντάρουν σε αυτό. Ένα θα σας πω: Εδώ μέχρι και ο Κοκκινάκης που ήταν ο πιο ήρεμος παίκτης στο παιχνίδι, βγήκε από τα ρούχα του. Αυτό σημαίνει πως για να το κάνει αυτό αδικήθηκε!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 21:00