search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:29
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Mισό βήμα από επιστροφή-«βόμβα» στο κανάλι

30.05.2017 17:23
ΑΝΤ1: Mισό βήμα από επιστροφή-«βόμβα» στο κανάλι - Media
 
Ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται πως δεν αποτελεί μόνο παρελθόν για τον ΑΝΤ1, αλλά και μέλλον. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappit.gr, ο ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ και το κανάλι με το οποίο μέτρησαν μαζί πολλές και μεγάλες επιτυχίες, είναι έτοιμοι να εγκαινιάσουν την επόμενη φάση της συνεργασίας τους.
 
Ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες περί επιστροφής του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο ο ίδιος φέρεται να είχε συναντηθεί με τον Στρατή Λιαρέλη σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, να έδωσαν τα χέρια και να συμφώνησαν την επιστροφή του.
Ωστόσο, μεσολάβησε μια περίοδος «σιωπής»… έως αυτή τη στιγμή που ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τον κ. Λάτσιο να βρίσκεται στην πόρτα του καναλιού του Αμαρουσίου.
 
Μετά τον πρώτο ενάμιση χρόνο που ο Γιάννης Λάτσιος έφυγε από τον ΑΝΤ1, ο σταθμός προσέγγισε αρκετές φορές το πρώην του στέλεχος και έγιναν πολλές απόπειρες συνεργασίας. 
 
Το τελευταίο διάστημα οι συναντήσεις αυτές πύκνωσαν. Αν και οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε γάμο, το ρεπορτάζ λέει πως οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει τόσο, που είναι πολύ πιθανό στο επόμενο χρονικό διάστημα να επισημοποιηθεί η επιστροφή του στο Μαρούσι.
 
Ο ρόλος που θα έχει ο Γιάννης Λάτσιος θα είναι αναβαθμισμένος και καθοριστικός όσον αφορά στο νέο πρόγραμμα. Ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί, όμως, ο ακριβής του τίτλος και οι συνολικές του αρμοδιότητες.
 
Να σημειώσουμε ότι ο «επαναπατρισμός» του κ. Λάτσιου συμπίπτει με τις σαρωτικές αλλαγές που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 στο πρόγραμμα του για την επόμενη σεζόν. Ο ανταγωνισμός -στη μετά Survivor εποχή- είναι πολύ μεγάλος και οι ιθύνοντες του συγκεκριμένου καναλιού επιθυμούν μόνο την πρωτιά.
 
(πηγή: zappit.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:27