search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:40
MENU CLOSE

Η απάντηση Πολάκη για την καταδίκη του: Διαφήμιση για τα Σφακιά η απόφαση των δικαστών (Photos)

15.06.2017 07:12
Απάντηση Πολάκη στους δικαστές: Μόνοι σας αυτοϋπονομεύεστε  - Media

Την απόφαση του Δικαστηρίου Χανίων το οποίο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Η καταδίκη αφορά την υπόθεση παραβίασης του νόμου 2971/2001 που αφορά την προστασία του αιγιαλού και της παραλίας, που είχε τελεστεί το 2011 από τον νυν υπουργό και τότε δήμαρχο Σφακίων Παύλο Πολάκη.

Ο κ. Πολάκης, κατηγορείτο ότι το 2011 με την ιδιότητα του δημάρχου στη θέση Διαλεσκάρι των Σφακίων του νομού Χανιών επέφερε μεταβολή στην θάλασσα και τον αιγιαλό, καθώς χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής (κτηματική υπηρεσία) κατασκεύασε αυθαίρετη προβλήτα από μπετόν και πέτρα μήκους 30 μέτρων, πλάτους 1 μέτρου και ύψους 2 μέτρων.

Μέσα από την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο υφυπουργός παρουσιάζει τη δικιά του θέση και τα δικά του επιχειρήματα, ενώ, μάλιστα, ανεβάζει φωτογραφίες από την παραλία ώστε να… την επισκεφτεί περισσότερος κόσμος.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

« ευτυχως η δικαιοσυνη μιλησε …..Η επεκταση και ανακατασκευη μιας προβλητας ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ στην υπεροχη περιοχη των μαρμαρων στα σφακια ,που συνεβαλλε τα μεγιστα στην αναπτυξη του τουρισμου της περιοχης και συγκεκριμενα στον τετραπλασιασμο των επισκεπτων του φαραγγιου της αραδαινας οι οποιοι τωρα μπορουν να επιβιβαζονται με ασφαλεια στα τουριστικα πλοιαρια μολις ολοκληρωσουν τη διαβαση του φαραγγιου,κριθηκε απο την ατεγκτη δικαιοσυνη ως εγκληματικη ενεργεια για την οποια με κερασε με ποινη δεκα μηνων με αναστολη .

Δεν πειραζει κυριοι δικαστες, η τοπικη κοινωνια ξερει ποιος εκανε καλο στον τοπο και το εδειξε ……ολο με τετοια εγκληματα να ασχολειστε …..  να και το εγκλημα ,με βοτσαλο της περιοχης και μπροστα και πανω,χωρις καμια επιβαρυνση η αλλαγη της παραλιας,με τα φουσκωτα και τα επαγγελματικα σκαφη να δενουν ανετα.το βραδυ θα βγαλω κι αλλες φωτογραφιες της αξιοποινης πραξης ωστε με αφορμη την αποφαση των δικαστων να τη γνωρισει περισσοτερος κοσμος και να την επισκεφτει..» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:39