search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:04
MENU CLOSE

Εικόνες από το πιο διαβόητο σεξ πάρτι της υφηλίου: Ηθοποιοί, επιχειρηματίες και μοντέλα κάνουν ουρές για να συμμετάσχουν (Video)

05.07.2017 09:26
Εικόνες από το πιο διαβόητο σεξ πάρτι της υφηλίου: Ηθοποιοί, επιχειρηματίες και μοντέλα κάνουν ουρές για να συμμετάσχουν (Video) - Media

To σκηνικό του πάρτι θυμίζει εντυπωσιακά το αριστούργημα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» με τον Τομ Κρουζ και την Νικόλ Κίντμαν.

Το πάρτι «SNCTM», ένα ερωτικό κλαμπ στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών διοργανώνει εδώ και μια πενταετία το εν λόγω πάρτι, το οποίο προσελκύει την αφρόκρεμα των αμερικάνων διασήμων.

Η τιμή για να παραστεί κάποιος είναι αρκετά τσουχτερή, ξεπερνά τα 1.500 δολάρια και οι αιτήσεις είναι περισσότερες από 1.000 για μόλις 100 θέσεις. Τα όσα συμβαίνουν μέσα στο πάρτι, σύμφωνα με τον ιδρυτή του κλαμπ Damon Lawner , δεν περιορίζονται μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι.

«Οι άνδρες καταφθάνουν με σμόκιν ενώ οι γυναίκες με κομψά φορέματα. Όλοι είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκες μέχρι τις 12. Τότε βγαίνουν τα ρούχα, πέφτουν οι μάσκες και όλα επιτρέπονται. Έχουμε και ζωντανά σόου ενώ δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν όσοι παραβρίσκονται στο πάρτι, αν και αν θέλουν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν».

Μεταξύ των διασημοτήτων που φέρονται να έχουν παραστεί σε ένα από τα πάρτι είναι η Gwyneth Paltrow και ο Bill Maher.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57