search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:37
MENU CLOSE

Χαμός με τις… γυμνές αεροσυνοδούς σε εταιρεία ταξιδίων του Καζακστάν

05.08.2017 07:05
Χαμός με τις... γυμνές αεροσυνοδούς σε εταιρεία ταξιδίων του Καζακστάν - Media

 

Δεν έπεσαν μόνο οι τιμές για μια ταξιδιωτική εταιρεία στο Καζακστάν, αλλά και τα… ρούχα των αεροσυνοδών, οι οποίες σε μια διαφήμιση για τις νέες τιμές της εταιρείας μένουν μόνο με τα καπελάκια τους και τα φουλάρια στο λαιμό.

Το διαφημιστικό βίντεο με τις καλλονές αεροσυνοδούς έχει προκαλέσει σάλο με χρήστες του διαδικτύου να κατηγορούν την εταιρεία Chocotravel για σεξισμό. Ο Nurken Rzaliyev υπεύθυνος της θυγατρικής της Chocotravel, Chocofamily αναρωτήθηκε στον λογαριασμό του στο Facebook αν η διαφήμιση ήταν υπερβολική.

Ο διευθυντής της Chocotravel Nikolay Mazentsev σχολίασε στο Facebook ότι το διαφημιστικό δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανέναν.

«Το βίντεο ήταν τολμηρό και λίγο σοκαριστικό αλλά δεν θέλαμε να προσβάλουμε κανέναν και λυπούμαστε αν συνέβη» έγραψε και πρόσθεσε: «Η διαφήμιση δείχνει  ότι ακριβώς θα έβλεπε κάποιος σε μια παραλία ή σε μια πισίνα. Επιτίθεστε σε κορίτσια με μαγιό ή κοντές φούστες;»

Ο Mazentsev επεσήμανε επίσης πως την αμέσως επόμενη μέρα ανέβηκε και αντίστοιχη διαφήμιση με πρωταγωνιστές άντρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15