search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 00:36
MENU CLOSE

Δεν στεριώνει η Αμπερ Χερντ: Χώρισε και από τον δισεκατομμυριούχο Elon Musk

06.08.2017 09:36
Συναγερμός για 4χρονη που εξαφανίστηκε στο κέντρο της Αθήνας - Media

 

Συντετριμμένη είναι σύμφωνα με φίλους της η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ Άμπερ Χερτ, καθώς χώρισε από τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της Elon Musk, με τον οποίο έκανε όνειρα ότι θα ξαναντυνόταν νυφούλα. 
Σύμφωνα με την Daily Mail η ξανθιά καλλονή και ο ζάμπλουτος άντρας έχουν ήδη τραβήξει δρόμους χωριστούς και η 31χρονη έχει διαλυθεί ψυχολογικά καθώς ήταν δική του απόφαση να χωρίσουν. Μάλιστα όπως ανέφεραν πηγές από το περιβάλλον του: «Εκείνος το τελείωσε πριν από περίπου μια εβδομάδα. Κάτι δεν του άρεσε με την συμπεριφορά της. Η Aμπερ είναι πολύ χειριστική και εγωίστρια». 

Ο Musk, είναι ιδρυτής της Tesla και η περιουσία του αποτιμάται σε 12 δισ. δολάρια. Είναι επίσης ιδιοκτήτης της εταιρείας SpaceX, που εξειδικεύεται σε διαστημικά ταξίδια. Ο 45χρονος κατάγεται από την Νότια Αφρική και είχε πάρει πρόσφατα διαζύγιο από την ηθοποιό Talullah Riley, με την οποία χώρισε μια φορά το 2010 και την ξαναπαντρεύτηκε το 2012.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 00:36