search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:30
MENU CLOSE

Σάλος στο διαδίκτυο: Γιατροί «πλακώνονται» εν ώρα χειρουργείου (Video)

01.09.2017 09:59
Ο ΙΣΑ καταδικάζει τις απολύσεις και την καταχρηστική μείωση των αποδοχών των γιατρών που συνεργάζονται με ιδιωτικά κέντρα - Media

 

Δύο γιατροί στην Ινδία απαλλάχτηκαν προσωρινά από τα καθήκοντά τους μετά από ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο τους δείχνει να τσακώνονται και να λογομαχούν πάνω από έναν έγκυο ασθενή κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης.

Το βίντεο από το εν λόγω περιστατικό στο νοσοκομείο Umaid στο βόρειο Rajasthan, έχει κυκλοφορήσει ευρέως στο διαδίκτυο, προκαλώντας οργή και γέλιο ταυτόχρονα.

Όπως έγινε γνωστό, τουλάχιστον η μητέρα και το μωρό της χαίρουν άκρας υγείας και δεν υπέστησαν κάποια βλάβη από όλο αυτό το τραγελαφικό σκηνικό. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει φήμη ότι το μωρό δεν επιβίωσε, αλλά αυτό αργότερα αποδείχτηκε αναληθές.

Δεν έχει γίνει γνωστό πώς διέρρευσε το βίντεο, αλλά επίσημος εκπρόσωπος του νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι πρόκειται πράγματι για γιατρούς και πλάνα μέσα από το συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Στο βίντεο, το οποίο έχει μοιραστεί ευρέως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο διαδίκτυο, οι δύο γιατροί ακούγονται να λογομαχούν στα ινδικά (διάλεκτος Hindi) για το αν η ασθενής είχε φάει πριν από τη χειρουργική επέμβαση.

Το ανώτατο δικαστήριο του Rajasthan διέταξε το νοσοκομείο να υποβάλει έκθεση μετά από ανακριτική διαδικασία, ενώ οι Αρχές προχωρούν σε χωριστή κρατική έρευνα για το περιστατικό που αμαυρώνει την εικόνα των νοσοκομείων της χώρας.

 

Πηγή: iatropedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:30