search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:15
MENU CLOSE

Είναι οριστικό: Χωρίς Αργυρώ «Το Πρωινό» – Όλο το παρασκήνιο!

03.09.2017 16:52
Είναι οριστικό: Χωρίς Αργυρώ «Το Πρωινό» – Όλο το παρασκήνιο! - Media

 

To’ πε και το έκανε τελικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και δεν θα είναι στο “Πρωινό” φέτος! Αν και στο κανάλι του Αμαρουσίου φρόντισαν να την προσεγγίσουν αμέσως μετά τις βαρυσήμαντες ανακοινώσεις της με το τέλος της εκπομπής τον Ιούλιο το “ψήσιμο” φαίνεται πως δεν πέτυχε. 

Αλλωστε, ήταν πολλά τα λεφτά που χώριζαν τις δυο πλευρές γιατί ναι μεν η Αργυρώ δεν πληρώνεται από την εκπομπή, ωστόσο, είχε φέρει κάποια χορηγικά συμβόλαια στο κανάλι για τα οποία ουδέποτε εισέπραξε τα ποσά που τις αναλογούσαν.

Έτσι, η ίδια βρήκε ως δικαιολογία τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην Αμερική και έκλεισε την πόρτα πίσω της… Μάλιστα, αυτό το διάστημα η Αργυρώ βρίσκεται στις ΗΠΑ και δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς ετοιμάζει διάφορα πράγματα στην αμερικανική ήπειρο.

Οσο για το κενό της, στον ΑΝΤ1 ακόμα ψάχνουν ποιος θα το αναπληρώσει.

Άλλωστε, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Φαίη Σκορδά χρωστάει στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της, καθώς τα ποσοστά της ενότητας της μαγειρικής ήταν πάντα ο φόβος και ο τρόμος των άλλων ανταγωνιστών. Από το κανάλι έγινε κρούση στον Ακη Πετρετζίκη αλλά εκείνος δεν ήθελε live παρουσία στο πλατό αλλά να μαγνητοσκοπεί τη μαγειρική στο δικό του χώρο, κάτι που δεν έγινε δεκτό από την παραγωγή.

Πηγή: tv-24.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:15