search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:27
MENU CLOSE

Απίστευτο: Γιατί η γνωστή σταρ κρατούσε κρυφό το δεσμό της (Photos)

06.09.2017 16:50
Απίστευτο: Γιατί η γνωστή σταρ κρατούσε κρυφό το δεσμό της (Photos) - Media

 

Η αποκάλυψη του δεσμού των δύο μεγάλων σταρ που έγινε πριν από μερικές ώρες, θεωρήθηκε ως το τέλος ενός από τα… χειρότερα κρυμμένα μυστικά στον κόσμο της σόουμπιζ, καθώς οι φήμες σχετικά με το ζευγάρι κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, παρά τις διαρκείς διαψεύσεις από τους δύο ηθοποιούς.

Τελικά, ο Τζέιμι Φοξ και η Κέιτι Χολμς εμφανίστηκαν μαζί στο Μάλιμπου για τους εορτασμούς της Labour Day και το όλο θέατρο έλαβε οριστικά τέλος. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα προκαλεί εντύπωση γιατί η Χολμς και ο Φοξ, παρότι εμφανίζονταν συχνά μαζί, αρνούνταν κατηγορηματικά ότι έχουν σχέση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Radar Online, φαίνεται ότι η απίστευτη μυστικότητα οφείλεται σε όρο του διαζυγίου της Χολμς από τον πρώην σύζυγό της, Τομ Κρουζ. Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει το περιοδικό, ο Κρουζ επέβαλλε στην Χολμς να μην εμφανιστεί δημόσια με νέο άνδρα στη ζωή της για μια πενταετία από την έκδοση του διαζυγίου.

Μάλιστα, φαίνεται ότι οι όροι του διαζυγίου απαγορεύουν στην Χολμς να αναφερθεί στη σχέση του Κρουζ με τη Σαϊεντολογία, όπως και στον οιοδήποτε νέο φίλο της Χολμς να έρχεται σε επαφή με την κόρη που έχει με τον Τομ, τη Σούρι.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το περιοδικό, η περίοδος έληξε τον περασμένο Ιούνιο, ενώ το διαζύγιο προέβλεπε ότι η Χολμς θα λάβει 4,8 εκατομμύρια δολάρια για διατροφή και άλλα 5 εκατομμύρια για τον εαυτό της, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα «εξέθετε» τον Τομ.

Πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τη Χολμς και τον Φοξ να είναι μαζί από το 2013 και την ηθοποιό να… μεταμφιέζεται, προκειμένου να συναντά τον αγαπημένο της, χωρίς να παραβιάζει τους όρους του διαζυγίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:27