search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:04
MENU CLOSE

Αυτό είναι το iPhone X, η νέα «ναυαρχίδα» της Apple (Photos)

12.09.2017 18:52
Αυτό είναι το iPhone X, η νέα «ναυαρχίδα» της Apple (Photos) - Media

 

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο Στιβ Τζομπς στο νέο αρχηγείο της Apple στην Καλιφόρνια παρουσιάστηκε το νέο -επετειακό, για τα δέκα χρόνια από την πρώτη παρουσίασή του- κορυφαίο μοντέλο του iPhone, το iPhone X (λατινικό δέκα).

Παρά το γεγονός ότι ο CEO της Apple, Τιμ Κουκ, παρουσίασε διάφορα νέα προϊόντα της εταιρείας, όπως τον αντικαταστάτη του iPhone 7, το iPhone 8 και 8 Plus (τα οποία, μάλιστα, θα έχουν δυνατότητα ασύρματης φόρτισης), όλα τα φλας ήταν στραμμένα στο iPhone X, το οποίο αποτελεί τη νέα «ναυαρχίδα» της Apple.

Και τα στοιχεία δεν απογοήτευσαν: το μπροστινό μέρος του iPhone X είναι οθόνη (το κλασσικό κεντρικό κουμπί χάνεται, ενώ η διαγώνιος αυξάνεται στις 5,8 ίντσες), το ξεκλείδωμα της συσκευής θα γίνεται με αναγνώριση προσώπου μέσω συστήματος υπέρυθρων ακτινών, το τηλέφωνο περιβάλλεται από ατσάλι και έχει γυάλινη πλάτη, η διπλή κάμερα έχει νέες προδιαγραφές και η οθόνη θα «ξυπνά» με ένα χτύπημα με το δάκτυλο.

Να σημειωθεί ότι η τιμή του iPhone X αναμένεται να διαμορφωθεί στα 999 δολάρια για το βασικό μοντέλο (θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες από τις 27 Οκτωβρίου), ενώ το iPhone 8 θα αρχίζει από τα 699 δολάρια και το iPhone 8 Plus από τα 799 δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:01