20/01/2019 22:29:08

Συγκλόνισε η γεμάτη δάκρυα ομιλία του Τζον Γουόλ για τη μητέρα του (Video)

Συγκλόνισε η γεμάτη δάκρυα ομιλία του Τζον Γουόλ για τη μητέρα του (Video) - Media

 

Ο Τζον Γουόλ ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια τη μητέρα του για όσα του πρόσφερε σε μία συγκλονιστική ομιλία για την είσοδό του στο Hall of Fame του πανεπιστημίου του Κεντάκι.

«Έσπασε» ο Τζον Γουόλ στην ομιλία του για την είσοδό του στο Hall of Fame του πανεπιστημίου του Κεντάκι. Ο σούπερ σταρ των Γουίζαρντς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν αναφέρθηκε στο ρόλο της μητέρας του και όσα του πρόσφερε για να φτάσει να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες στο ΝΒΑ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη μητέρα μου. Της υποσχέθηκα πως δεν θα κλάψω, αλλά αυτό θα είναι δύσκολο. Σ’ ευχαριστώ που είσαι η μαμά μου. Ήταν δύσκολο να μας μεγαλώνεις με τις δύο αδερφές μου μετά τη φυλάκιση του πατέρα μας. Θυσίασες τα πάντα για μας. Ήμουν δύσκολο παιδί. Με πήγαινες στο σχολείο και περίμενες στο πάρκινγκ, γιατί δεν έμενα εκεί πάνω από 30 λεπτά, αφού όλο με πετούσαν έξω. Πολλές φορές δεν πλήρωνες το ρεύμα για να μπορώ να πηγαίνω να παίζω μπάσκετ. Όταν στα 16 μου όλο έμπλεκα σε διάφορα πράγματα, ήρθες και μου στέρησες το μπάσκετ. Μου είπες ‘μπορείς να ακολουθήσεις το δρόμο του πατέρα σου ή να γίνεις κάτι ξεχωριστό και να αλλάξεις τις ζωές όλης της οικογένειάς σου’. Θέλω να σε ευχαριστήσω, μαμά, που ήσουν δυνατή. Δεν θα ήθελα καμία άλλη για μητέρα μου. Ελπίζω όποια παντρευτώ και γίνει μητέρα των παιδιών μου να είναι σαν κι εσένα», δήλωσε ο Τζον Γουόλ.

 

Πηγή: Sport-fm

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.