search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:15
MENU CLOSE

«Πέρασαν» τη ζάχαρη από ντόνατς για μεθαμφεταμίνη – Τον αποζημίωσαν με 37.500 δολάρια

16.10.2017 16:17
«Πέρασαν» τη ζάχαρη από ντόνατς για μεθαμφεταμίνη - Τον αποζημίωσαν με 37.500 δολάρια - Media

 

Αποζημίωση 37.500 δολαρίων έλαβε ένας 64χρονος άνδρας, ο οποίος είχε συλληφθεί μετά από αστυνομικό λάθος.

Τον Δεκέμβριο του 2015, ο Ντάνιελ Ράσινγκ από τη Φλόριντα συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών όταν αστυνομικοί στο Ορλάντο βρήκαν τέσσερις μικρούς κρυστάλλους στο αυτοκίνητό του. Οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι επρόκειτο για κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Εκείνος τους είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα ήταν η ζάχαρη από τα ντόνατς που είχε φάει νωρίτερα. Δεν τον πίστεψαν και τον συνέλαβαν για κατοχή μεθαμφεταμίνης. Μάλιστα, πραγματοποίησαν εκείνη τη στιγμή δύο τεστ, τα οποία έδειξαν ότι πρόκειται για παράνομη ουσία.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχα καπνίσει ποτέ ούτε τσιγάρου, όχι να κουβαλάω μεθαμφεταμίνη», είπε ο Ντάνιελ. Ύστερα από μερικές εβδομάδες, τα εγκληματολογικά εργαστήρια δικαίωσαν τον άνδρα, αφού αποδείχθηκε ότι οι κρύσταλλοι ήταν ζάχαρη.

«Δεν μπορούσα ούτε να δουλέψω. Ο κόσμος μπαίνει στο διαδίκτυο και βλέπει ότι έχεις συλληφθεί», δήλωσε ο 64χρονος.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ράσινγκ εισέπραξη την αποζημίωση 37,500 δολαρίων και είπε ότι είναι ευχαριστημένος με την έκβαση της υπόθεσής του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:04