search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:25
MENU CLOSE

«Χρυσή» κληρονόμος σκότωσε έξι πεζούς περνώντας με κόκκινο (Photos-Video)

19.10.2017 12:32
«Χρυσή» κληρονόμος σκότωσε έξι πεζούς περνώντας με κόκκινο (Photos-Video) - Media

 

Υπό κράτηση για τρεις μέρες έχει τεθεί μια 20χρονη «χρυσή» κληρονόμος από το Χάρκοβο της Ουκρανίας, η οποία πέρασε με κόκκινο και σκότωσε με το αυτοκίνητό της σε έξι πεζούς, μεταξύ των οποίων ήταν και μια 15χρονη μαθήτρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρχές, η Αλιόνα Ζαΐτσεβα παραβίασε το κόκκινο φανάρι το βράδυ της Τετάρτης και ανέβηκε με την Lexus της στο πεζοδρόμιο, στο οποίο βρίσκονταν δεκάδες άτομα εκείνη τη στιγμή.

Η 20χρονη, η οποία είναι κόρη του πολυεκατομμυριούχου στον τομέα της ενέργειας Βασίλι Ζαΐτσεβ, δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερεε ότι η σκηνή του πολύνεκρου δυστυχήματος έμοιαζε με «μακελειό» και πρόσθεσε ότι το πλήθος κινήθηκε απειλητικά ενάντια στην Αλιόνα Ζαΐτσεβα όταν βγήκε από τη Lexus της, θέλοντας να την λιντσάρει. Ωστόσο, την γλίτωσαν οι σωματοφύλακές της, οι οποίοι την ακολουθούσαν με δύο τζιπ.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος της και εάν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 10 ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:25