search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:25
MENU CLOSE

Απίστευτο: Παραμορφώθηκε από πλαστικές η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Photos)

26.10.2017 16:08
Απίστευτο: Παραμορφώθηκε από πλαστικές η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Photos) - Media

 

Όταν πρωτοεμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη, η ομορφιά της κυριολεκτικά έκοβε την ανάσα: η 48χρονη σήμερα Ουαλλή ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ήταν ένα από τα ομορφότερα πλάσματα που είχαν περάσει ποτέ από τον κινηματογράφο και ο σύζυγός της Μάικλ Ντάγκλας είχε θεωρηθεί ως ένας από τους πιο τυχερούς άνδρες στο Χόλιγουντ, όταν κατάφερε να την παντρευτεί.

Ακόμα και όταν πέρασαν κάπως τα χρόνια, η Ζέτα Τζόουνς παρέμενε κλασικά όμορφη. Γι’ αυτό και σόκαρε τους πάντες, όταν εμφανίστηκε στο γκαλά της FIFA για τους κορυφαίους της σεζόν 2016-17. Μπορεί στην ειδική εκδήλωση που έγινε στο Λονδίνο καλεσμένοι να ήταν όλοι οι σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ωστόσο η διάσημη ηθοποιός κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο και, δυστυχώς για την ίδια όχι για καλό λόγο.

Η Τζόουνς ήταν ανάμεσα σε αυτούς που απένειμαν βραβεία στη διάρκεια του γκαλά, έχοντας παρτενέρ τον Ντιέγκο Φορλάν, και δίχως υπερβολή η εμφάνισή της σόκαρε τους παρευρισκόμενους. Κι αυτό διότι το πρόσωπο της 48χρονης ηθοποιού είναι πια παραμορφωμένο από τις πλαστικές επεμβάσεις.

H εμφάνισή της προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια και επιβεβαιώσε ότι το ρητό «ουκ εν τω πολλώ το ευ» ισχύει και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:25