search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:06
MENU CLOSE

Η κατάντια του Τζόνι Ντεπ: Μεθυσμένος και υποβασταζόμενος σε πρεμιέρα (Photos)

04.11.2017 10:52
Ξυλοδαρμός στον Βύρωνα: Σοκάρει ο πατέρας του θύματος - «Έστω και μισό λεπτό να συνεχιζόταν, τα χτυπήματα θα ήταν μοιραία» (Video) - Media

 

Ασταθής, με βλέμμα στο κενό, κακόκεφος.

Ο Τζόνι Ντεπ απογοήτευσε ακόμα και τους πιο φανατικούς θαυμαστές του στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Orient Express, που έγινε στο Λονδίνο.

Ενώ οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές του, όπως η Πενέλοπε Κρουζ, η Τζούντι Ντεντς και ο Κένεθ Μπράνα, ήταν λαμπεροί και χαμογελαστοί στην εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί, ο 58χρονος σταρ ήταν απογοητευτικός.

Υποβασταζόμενος από άνδρες της ασφάλειας του και με φανερή αστάθεια στο περπάτημα, κατάφερε και πάλι να τρικλίζει, κάνοντας πολλούς να υποθέσουν ότι ήταν μεθυσμένος.

Τα παρατράγουδα συνεχίστηκαν και μέσα στην αίθουσα του Royal Albet Hall, καθώς ο Ντεπ προειδοποιήθηκε τρεις φορές να σβήσει το τσιγάρο του από τους υπεύθυνους και εκείνος τους αγνοούσε επιδεικτικά συνεχίζοντας να καπνίζει, παρόλο που ο αντικαπνιστικός νόμος εφαρμόζεται με ιδιαίτερη αυστηρότητα στη Μεγάλη Βρετανία.

Υπενθυμίζεται ότι η αλλόκοτη συμπεριφορά του ηθοποιού, τα παράλογα ξεσπάσματα του και η εξάρτησή του από το αλκοόλ οδήγησαν πέρσι την Άμπερ Χερντ να του ζητήσει διαζύγιο, κατηγορώντας τον μάλιστα για ξυλοδαρμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:05