29/09/2020 16:36:41

Αγωγή κατά της Χρυσής Αυγής από τη μητέρα του Μάνου Καπελώνη

Αγωγή κατά της Χρυσής Αυγής από τη μητέρα του Μάνου Καπελώνη - Media

 

Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του Μάνου Καπελώνη, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Νέο Ηράκλειο, η μητέρα του ξεσπά. «Στη μνήμη του γιου μου γίνεται προσκλητήριο μίσους και διχασμού», δηλώνει στη Real News.

Η γυναίκα καταγγέλλει την καθυστέρηση της Δικαιοσύνης στο αίτημα να απαγορευτεί η στυγνή και αλόγιστη εκμετάλλευση του παιδιού της από τη Χρυσή Αυγή.

«Δεν τολμάμε να πατήσουμε στο νεκροταφείο, γιατί το μνήμα είναι κατειλημμένο από τους διεκδικητές της μνήμης του, τους ίδιους που απερίσκεπτα τον έστησαν έξω από τα γραφεία τους, μπροστά στα όπλα των δολοφόνων του», σημειώνει -μεταξύ άλλων- η Ουρανία Σμαράγδα Καπελώνη στην εφημερίδα.

«Κάθε φορά που είναι το μνημόσυνο υπάρχει κατάληψη του μνήματος, έχουν τοποθετήσει επάνω το κόμμα της Χρυσής Αυγής πλακέτα δική της, η οποία έχει απομακρυνθεί επανειλημμένως από την οικογένεια και έχει επανέλθει», αναφέρει ο συνήγορος της οικογένειας Γιάννης Βλάχος.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.