search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:28
MENU CLOSE

Αγωγή κατά της Χρυσής Αυγής από τη μητέρα του Μάνου Καπελώνη

05.11.2017 10:25
Αγωγή κατά της Χρυσής Αυγής από τη μητέρα του Μάνου Καπελώνη - Media

 

Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του Μάνου Καπελώνη, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Νέο Ηράκλειο, η μητέρα του ξεσπά. «Στη μνήμη του γιου μου γίνεται προσκλητήριο μίσους και διχασμού», δηλώνει στη Real News.

Η γυναίκα καταγγέλλει την καθυστέρηση της Δικαιοσύνης στο αίτημα να απαγορευτεί η στυγνή και αλόγιστη εκμετάλλευση του παιδιού της από τη Χρυσή Αυγή.

«Δεν τολμάμε να πατήσουμε στο νεκροταφείο, γιατί το μνήμα είναι κατειλημμένο από τους διεκδικητές της μνήμης του, τους ίδιους που απερίσκεπτα τον έστησαν έξω από τα γραφεία τους, μπροστά στα όπλα των δολοφόνων του», σημειώνει -μεταξύ άλλων- η Ουρανία Σμαράγδα Καπελώνη στην εφημερίδα.

«Κάθε φορά που είναι το μνημόσυνο υπάρχει κατάληψη του μνήματος, έχουν τοποθετήσει επάνω το κόμμα της Χρυσής Αυγής πλακέτα δική της, η οποία έχει απομακρυνθεί επανειλημμένως από την οικογένεια και έχει επανέλθει», αναφέρει ο συνήγορος της οικογένειας Γιάννης Βλάχος.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:27