search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:23
MENU CLOSE

Σούπερ τηλεθέαση η ρεβάνς της Εθνικής με την Κροατία!

13.11.2017 18:19
Σούπερ τηλεθέαση η ρεβάνς της Εθνικής με την Κροατία! - Media

 

Μπορεί η Εθνική Ελλάδας να κυνηγούσε ένα θαύμα στη ρεβάνς έπειτα από την ήττα με 4-1 στην Κροατία, ωστόσο οι τηλεθεατές έδειξαν ζωηρότατο ενδιαφέρον για το χθεσινό ματς.

Επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη δυναμική της και την τεράστια απήχηση που έχει στο κοινό, η εθνική ομάδα κατέγραψε υψηλότατη τηλεθέαση στο 0-0 με τους Κροάτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΣΚΑΪ δεν έπεσε ποτέ κάτω από το 30% καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο η τηλεθέαση έφτασε σε μ.ό. τετάρτου στο 35,2%. Ωστόσο το εντυπωσιακό είναι ότι το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο και τα νούμερα ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι ουσιαστικά δεν υπήρχαν πλέον ελπίδες πρόκρισης για την Εθνική!

Σ’ αυτό το διάστημα η μετάδοση του παιχνιδιού με την Κροατία από τον ΣΚΑΪ «χτύπησε» στο γενικό σύνολο μ.ό. τετάρτου ακόμα και 36,4%!

Συνολικά, ο αγώνας στον ΣΚΑΪ έκανε μέσο όρο 31,7% και ήταν το Νο1 πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση σε όλη τη διάρκειά του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:22