search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:32
MENU CLOSE

ΑΑΔΕ: Προσλήψεις για την καταπολέμηση της Φοροδιαφυγής και το «κυνήγι» οφειλετών

12.12.2017 08:28
Πώς να αποφύγετε τις κατασχέσεις του Δημοσίου - Οι 4 τρόποι που πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι - Media

Η πορεία των εσόδων τον επόμενο χρόνο θα κρίνει και την πορεία για την έξοδο από το πρόγραμμα, όπως επίσης και τον χρόνο που θα μειωθεί το αφορολόγητο. Στα κυβερνητικά κλιμάκια παρατηρείται σοβαρή υστέρηση στα έσοδα και ήδη σκέφονται τρόπους αντιμετώπισής του. 

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στα πλαίσια αυτά ετοιμάζεται να δημιουργήσει νέες ομάδες κρούσης με 700 εργαζόμενους κατά της φοροδιαφυγής.

Στην ουσία εκτός από τις νέες ηλεκτρονικές εφαρμογές και τις αυτοματοποιημένες κατασχέσεις εκτιμούν ότι το κυνήγι των οφειλετών και των  φοροφυγάδων θα πρέπει να υποστηριχθεί από το απαραίτητο έμψυχο δυναμικό. Πρέπει να υπάρξει πλήρης ενίσχυση του ελεγκτικού μηχανισμού.

Μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να προσληφθούν 28 υπάλληλοι με εξειδικευμένες γνώσεις πληροφορικής και εντός του 2018 ακολουθούν 700 νέες προσλήψεις.

Για το επόμενο έτος μάλιστα, προβλέπεται προσαρμογή της σημερινής ισχύουσας σχέσης προσλήψεων – αποχωρήσεων ( μια πρόσληψη για κάθε δύο αποχωρήσεις) στο ένα προς ένα, μία πρόσληψη για κάθε μία αποχώρηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:27