search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:03
MENU CLOSE

Σοκάρουν τα στοιχεία για τον Γιαβούζ Γιλμάζ- Αυτοκτόνησε για να μην μείνει παράλυτος

17.12.2017 16:14
Σοκάρουν τα στοιχεία για τον Γιαβούζ Γιλμάζ- Αυτοκτόνησε για να μην μείνει παράλυτος - Media

 

Η βαριά ασθένεια, που ταλαιπωρούσε τον Γιαβούζ Γιλμάζ, φαίνεται πως τον οδήγησε να στρέψει το όπλο, που βρέθηκε δίπλα του, στον εαυτό του.  

Μια ημέρα τον ενοπισμό της σορού του από τους σωματοφύλακές του, το Πανεπίστημο Κεντ της Κωνσταντινούπολης, αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «ο Γιαβούζ Γιλμάζ έπασχε από επιληψία κροταφικού λοβού».

«Η υγεία του επιδεινώθηκε, όταν υπήρξαν κάποιες επιπλοκές που οδηγούσαν στην παράλυση. Ήταν πολύ πιεσμένος, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτή την πίεση και έβαλε τέλος στη ζωή του. Εκφράζουμε τη βαθειά θλίψη μας για την απώλεια του αγαπημένου μας, Γιαβούζ Γιλμάζ. Θα θυμόμαστε πάντα, όσα έκανε για το πανεπιστήμιο μας», επισημαίνουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης.

Ο πατέρας του Γιαβούζ, αρχηγός του κεντροδεξιού Κόμματος Μητρότητας (ANAP) που υπηρέτησε τρεις θητείες ως Πρωθυπουργός της Τουρκίας, βρισκόταν στις ΗΠΑ, όταν έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:02