search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:04
MENU CLOSE

«Κόλαφος» Βούτση κατά Χρυσής Αυγής: Έχετε εκλεκτικές συγγένειες με τη ναζιστική Γερμανία

19.12.2017 16:53
Οργή Βούτση: «Fake news» τα περί των εσωκομματικών του ΣΥΡΙΖΑ - Media
 
Την οργισμένη αντίδραση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση προκάλεσε η ομιλία στο πλαίσιο της συζήτησης για τον πρoϋπολογισμό του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και η αναφορά του, αποκλειστικά και μόνο για το κατοχικό δάνειο και όχι για τις υπόλοιπες πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία.
 
Σε αυστηρό ύφος προς την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής, ο κ. Βούτσης τόνισε ότι «αναφερθήκατε μόνο στο κατοχικό δάνειο. Μας επιρρίψατε την ευθύνη ότι δεν πήραμε τις σχετικές αποφάσεις. Όμως γνωρίζετε ότι υπάρχει πόρισμα που δεν έχει έρθει στην Ολομέλεια για τις πολεμικές αποζημιώσεις, στις μαρτυρικές πόλεις, τα θύματα του λιμού, τα αρχαία και στο κατοχικό δάνειο», προσθέτοντας ότι «όλα αυτά έχουν μαζευτεί με ντοκουμέντα και είναι σημαντικό οπλοστάσιο μεγάλης εθνικής σημασίας προς διεκδίκηση».
 
Ο Πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι «το λέω ευθέως. Δεν σας διέφυγαν όλα αυτά. Η αναφορά σας και μόνο ότι είναι υπόλογη η Γερμανία μόνο για τις δόσεις δανείου έχει να κάνει ότι έχετε εκλεκτική συγγένεια και χάσατε τότε το πόλεμο. Δεν θα ήθελα να μείνει στον κόσμο που μας ακούει σαν από την πλευρά σας ειλικρινής διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων. Είναι εντελώς ελλειπτική η αναφορά σας. Μάνο αυτό αναγνωρίζετε γιατί τα άλλα θεωρείτε ότι είναι πολεμικές συγκρούσεις».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:01