search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:33
MENU CLOSE

Ανατροπή από τον παραγωγό της παράστασης για τον τσακωμό Παπαγιάννη-Παυλίδου: «Είδα το πρόσωπο του Μάνου με αμυχές»

14.01.2018 14:50
Ο Μάνος Πίντζης αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που κατέβηκε η παράσταση «Πετάει – Πετάει» από το Χυτήριο - Media

 

Παρά το γεγονός ότι ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει βγει δημόσια να μιλήσει για τον άγριο καβγά του με την Σοφία Παυλίδου στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Πετάει-πετάει», ο παραγωγός Β. Γκουρούσης δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση αποκαλύπτοντας πως και ο ηθοποιός έφερε αμυχές στο πρόσωπό του.

Όπως δήλωσε ο Β. Γκουρούσης στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»: «Είδα το πρόσωπο του Μάνου Παπαγιάννη την επόμενη ημέρα με αμυχές» αφήνοντας να εννοηθεί ότι και η Σοφία Παυλίδου επιτέθηκε εναντίον του ηθοποιού όταν υπήρξε η διένεξη ανάμεσά τους. Ο ίδιος παραγωγός τόνισε ότι την επομένη του καβγά ο Μάνος Παπαγιάννης πήγε στο θεάτρο και ζήτησε συγγνώμη από τους συνεργάτες του και τους παραγωγούς ενώ τόνισε πως και οι δύο ηθοποιοί είναι ευπρόσδεκτοι στο θέατρο για να συνεχιστούν οι παραστάσεις.

«Εγώ πιστεύω τους ηθοποιούς που ήταν μπροστά. Πιστεύω τη Σοφία, πιστεύω τον Μάνο. Ήταν μία άτυχη στιγμή» δήλωσε επίσης ο Βασίλης Γκουρούσης και τόνισε: «Εγώ την άλλη μέρα που πήγα στο θέατρο είδα το πρόσωπο του Παπαγιάννη που είναι χάλια. Είναι μέσα στις αμυχές. Τη Σοφία δεν την έχω δει…».

Σε συνέντευξή της στο tlife, η ηθοποιός κατήγγειλε τον συνάδελφό της ότι της επιτέθηκε βίαια.

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30