18/01/2021 19:59:18

Ανατροπή από τον παραγωγό της παράστασης για τον τσακωμό Παπαγιάννη-Παυλίδου: «Είδα το πρόσωπο του Μάνου με αμυχές»

Ανατροπή από τον παραγωγό της παράστασης για τον τσακωμό Παπαγιάννη-Παυλίδου: «Είδα το πρόσωπο του Μάνου με αμυχές»   - Media

 

Παρά το γεγονός ότι ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει βγει δημόσια να μιλήσει για τον άγριο καβγά του με την Σοφία Παυλίδου στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Πετάει-πετάει», ο παραγωγός Β. Γκουρούσης δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση αποκαλύπτοντας πως και ο ηθοποιός έφερε αμυχές στο πρόσωπό του.

Όπως δήλωσε ο Β. Γκουρούσης στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»: «Είδα το πρόσωπο του Μάνου Παπαγιάννη την επόμενη ημέρα με αμυχές» αφήνοντας να εννοηθεί ότι και η Σοφία Παυλίδου επιτέθηκε εναντίον του ηθοποιού όταν υπήρξε η διένεξη ανάμεσά τους. Ο ίδιος παραγωγός τόνισε ότι την επομένη του καβγά ο Μάνος Παπαγιάννης πήγε στο θεάτρο και ζήτησε συγγνώμη από τους συνεργάτες του και τους παραγωγούς ενώ τόνισε πως και οι δύο ηθοποιοί είναι ευπρόσδεκτοι στο θέατρο για να συνεχιστούν οι παραστάσεις.

«Εγώ πιστεύω τους ηθοποιούς που ήταν μπροστά. Πιστεύω τη Σοφία, πιστεύω τον Μάνο. Ήταν μία άτυχη στιγμή» δήλωσε επίσης ο Βασίλης Γκουρούσης και τόνισε: «Εγώ την άλλη μέρα που πήγα στο θέατρο είδα το πρόσωπο του Παπαγιάννη που είναι χάλια. Είναι μέσα στις αμυχές. Τη Σοφία δεν την έχω δει…».

Σε συνέντευξή της στο tlife, η ηθοποιός κατήγγειλε τον συνάδελφό της ότι της επιτέθηκε βίαια.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.