search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:48
MENU CLOSE

Η μεγάλη των… πιλότων σχολή – Βίντεο σκάνδαλο με δόκιμους σε χυδαίες στάσεις και BDSM κοστούμια

17.01.2018 10:46
Η μεγάλη των… πιλότων σχολή – Βίντεο σκάνδαλο με δόκιμους σε χυδαίες στάσεις και BDSM κοστούμια - Media

 

Οργή έχει προκαλέσει στη Ρωσία ένα βίντεο που ανήρτησαν δόκιμοι της φημισμένης σχολής Ulyanovsk για πιλότους της πολιτικής αεροπορίας.

Περίπου 15 δόκιμοι εμφανίζονται ημίγυμνοι να χορεύουν τη γνωστή επιτυχία του  DJ Benny Benassi, φορώντας κοστούμια BDSM.

Οι ίδιοι ονόμασαν το βίντεο «Γιατί δεν πρέπει να μπαίνετε σε αεροπλάνα» αλλά στη συνέχεια το μετονόμασαν σε « Πώς διασκεδάζουν οι πιλότοι ανάμεσα στις πτήσεις».

Το βίντεο περιλαμβάνει πολλούς δόκιμους να ποζάρουν σε προκλητικές στάσεις και να …λικνίζονται μιμούμενοι σεξουαλικές στάσεις.

Το υλικό έγινε viral στη Ρωσία με πολλές γυναίκες να επαινούν τους δόκιμους για την πρωτοβουλία τους αλλά την ίδια ώρα δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζητούσαν την αποβολή των δοκίμων λέγοντας ότι ντρόπιασαν τη σχολή.

Ο υπέυθυνος του τμήματος «πειθαρχίας» της σχολής δηλωσε σοκαρισμένος από την αηδιαστική συμπεριφορά των δοκίμων και προσθεσε ότι στα 20 χρόνια εργασίας στη σχολή έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος με τέτοιο περιστατικό.

Ο ίδιος δεν ανέφερε το είδος των ποινών που θα επιβληθούν.

Η σχολή Ulyanovsk (Ульяновский институт гражданской авиации), ιδρύθηκε το 1935 και προσφέρει την πιο σκληρή εκπαίδευση πιλότων στη Ρωσία.

Οι εξετάσεις για την εισαγωγή στη σχολή είναι ιδιαίτερα σκληρές και μόνο λίγοι καταφέρνουν να εισαχθούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:48