18/01/2019 07:03:29

«Στο σφυρί» βγαίνει ένα καταμαράν – Αυτά τα «φιλέτα» βγαίνουν σε πλειστηριασμό την Τετάρτη

«Στο σφυρί» βγαίνει ένα καταμαράν – Αυτά τα «φιλέτα» βγαίνουν σε πλειστηριασμό την Τετάρτη - Media

 

Αντίστροφη μέτρηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα την προσεχή Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και έχουν ήδη ανέβει στην πλατφόρμα από τις 31 Ιανουαρίου.

Οι πλειστηριασμοί που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα αφορούν 11 κινητά και ακίνητα στοιχεία που ανήκουν σε επτά εταιρείες ή φυσικά πρόσωπα.

Ορισμένα από τα ακίνητα και κινητά που θα βγουν "στο σφυρί"

  • Το Speed Cat1 της Hellas Speed Cat Shipping Company. Η τιμή πρώτης προσφοράς ορίστηκε στα 700.000 ευρώ και πρόκειται για αναγκαστική κατάσχεση για ποσό 155.632 ευρώ. Το πλοίο είναι ελλιμενισμένο στα Αμπελακια Σαλαμινος στην Θέση Καμινάκη
  • Αγροτεμάχιο 1.428,37 τμ στην κτηματική περιφέρεια του Δήμου Μεγαρέων Αττικής. Είναι εκτός σχεδίου πόλεως και έχει διώροφο ακίνητο εντός του αγροτεμαχίου. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει καθοριστεί στις 365.000 ευρώ
  • Οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο 1.150 τμ. καθώς και τα κτίσματα που υπάρχουν εντός του οικοπέδου, στη θέση «Παραλία» στον Δήμο Ασπροπύργου.  Τιμή πρώτης προσφοράς είναι τα 387.000 ευρώ. Η κατάσχεση έγινε για χρέος 150.000 ευρώ.
  • Αγρός επιφάνειας 9.976 τμ. Στη θέση Καλυφτάκι του δήμου Κηφισιάς και δύο ημιτελή κτίρια επαγγελματικής χρήσης, που αποτελούνται από υπόγειο, ισόγειο, Α ́όροφο και Β ́όροφο, που βρίσκονται στο χώρο. Τα κτίρια είναι μερικώς αποπερατωμένα και έχει ολοκληρωθεί μόνο το στάδιο της κατασκευής του σκελετού των κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα. Τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί το ποσό των 6.700.000 ευρώ.
  • Διαμέρισμα πρώτου ορόφου και χώρος στάθμευσης αυτοκινήτου στο δήμο Κηφισιάς στη θέση Αδάμες και τιμή πρώτης προσφοράς 243.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.