search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:34
MENU CLOSE

Η 2η απειλητική επιστολή προς τον Κοτζιά: «Ο στρατός να μπει στη Βουλή»

02.02.2018 14:10
Αυστηρό μήνυμα Κοτζιά στην Άγκυρα: Ελπίζω η Τουρκία να συνέλθει - Media

 

Το συλλαλητήριο της Κυριακές έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Μάλιστα, κάποιοι έσπευσαν να στείλουν απειλητικές επιστολές υβριστικού χαρακτήρα προς υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης.

Μία εκ των δύο επιστολών που έλαβε την Πέμπτη ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, έχει τραβήξει την προσοχή των αρχών, καθώς έγραφε ότι «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα», σύμφωνα με πηγές. 

Επιπλέον, μία εκ των δύο επστολών που ήταν δακτυλογραφημένη και στην οποία ο αποστολέας αφού έβριζε όλο το πολιτικό σύστημα, έκλεινε με τη φράση «να μπει ο στρατός στη Βουλή». Η συγκεκριμένη επιστολή κοινοποιήθηκε σε ακόμη τέσσερις υπουργούς. 

Το υλικό ερευνούν τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ σε μια προσπάθεια να βρεθούν αποτυπώματα ή ίχνη DNA, ενώ με την υπόθεση ασχολείται και η Κρατική Ασφάλεια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:33