search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:13
MENU CLOSE

Συνάντηση με Ακιντζί θα επιδιώξει ο Αναστασιάδης

05.02.2018 17:16
Ελβετία: Τέσσερις σκιέρ από τη Γερμανία σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα	 - Media

 

«Θα επιδιώξω συνάντηση με τον κύριο Ακιντζί, για να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις της Τουρκοκυπριακής πλευράς», δήλωσε στην πρώτη του συνέντευξη, αμέσως μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Νίκος Αναστασιάδης στο euronews.

Η δήλωση αυτή του Κύπριου Προέδρου συμπλήρωσε την χθεσινή του τοποθέτηση, μόλις έγινε γνωστή η επικράτησή του στο δεύτερο γύρο των εκλογών, πως «το Κυπριακό είναι προτεραιότητα». Ο κ. Αναστασιάδης στη συνέντευξή του υπογράμμισε, επίσης, ότι «η ασφάλεια του ενός δεν μπορεί να αποτελεί απειλή για τον άλλο. Και τα εγγυητικά δικαιώματα, τα επεμβατικά δικαιώματα της Τουρκίας και η εσαεί παρουσία ενός αριθμού Τούρκων στρατιωτών, είναι κάτι που οπωσδήποτε αποτελεί απειλή για την Ελληνοκυπριακή κοινότητα» σημείωσε.

Η επίλυση του Κυπριακού δεν είναι η μοναδική πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, αναφέρει το euronews.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:13