search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:02
MENU CLOSE

«Φοβάμαι ότι θα με απαγάγουν… εξωγήινοι» – Η απίστευτη εξομολόγηση της γνωστής τραγουδίστριας (Photos)

07.02.2018 19:50
«Φοβάμαι ότι θα με απαγάγουν... εξωγήινοι» - Η απίστευτη εξομολόγηση της γνωστής τραγουδίστριας (Photos) - Media
 
Η Kim Wilde τρέμει στην ιδέα ότι θα την απαγάγουν εξωγήινοι. Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είδε UFO στον κήπο της πριν από κάποια χρόνια και από τότε  δεν λέει να ξεπεράσει τον φόβο.
 
«Ακριβώς πάνω από τα σύννεφα υπήρχαν δύο πολύ έντονα φώτα, που πήγαιναν μπρος και πίσω μ’ έναν πρωτοφανή τρόπο. Το είδαν πολλοί άνθρωποι, υπήρξε αναφορά γι’ αυτό και σε τοπικές εφημερίδες» δήλωσε χαρακτηριστικά η 57χρονη στο περιοδικό «Attitude».
«Είπα στον σύζυγο μου ότι ο πιλότος μπορεί να ήταν μεγάλος θαυμαστής μου και ήθελε να μάθει πού ζούσα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια για το περιστατικό , το οποίο τοποθετεί χρονικά στο 2009.
 
«Φοβάμαι ότι θα με πάρει με την ακτίνα φωτός στο σκάφος του και θα πρέπει να του τραγουδάω το “Kids of America” για την υπόλοιπη ζωή μου. Ανησυχώ ότι θα επιστρέψουν και θα με πάρουν μακριά» κατέληξε.
Τον ερχόμενο μήνα, η Wilde θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ με τον τίτλο «Here come the alien». Είναι η πρώτη φορά που η Γουάιλντ ηχογραφεί νέα τραγούδια τα τελευταία 22 χρόνια.
 
Πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:02