search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:47
MENU CLOSE

Τσίπρας: Άμεσα 740 εκατ. ευρώ στους ΟΤΑ

26.03.2018 13:01
Τσίπρας: Άμεσα 740 εκατ. ευρώ στους ΟΤΑ  - Media
 
Την επιδίωξη της κυβέρνησης να βελτιώσει άμεσα την ποιότητα ζωής των πολιτών και να στηρίξει την αναπτυξιακή διάσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τονίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Twitter.

O πρωθυπουργός τόνισε ότι «συνολικά 740 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, έχουν εξασφαλιστεί για το 2018, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν έργα, προμήθειες και υπηρεσίες των δήμων».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «με τα Ειδικά Προγράμματα Ενίσχυσης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης “ΦιλόΔημος Ι” και “ΦιλόΔημος ΙΙ” η Κυβέρνηση επιδιώκει να στηρίξει ενεργά την αναπτυξιακή διάσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, βελτιώνοντας άμεσα και την ποιότητα ζωής των πολιτών» αναφέρει και προσθέτει ότι «συνολικά 740 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, έχουν εξασφαλιστεί για το 2018, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν έργα, προμήθειες και υπηρεσίες των δήμων».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:44