21/07/2019 15:06:17
15.1.2010

Μπελάδες για τον Γιούρκα

Εξωαγωνιστικοί... μπελάδες  ταλανίζουν τον άσο του Παναθηναϊκού, Γιούρκα Σεϊταρίδη, καθώς η Ένωση για τα δικαιώματα των πεζών κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης επειδή «έκανε δημόσια δηλώσεις σχετικά με την οδήγησή του με περιφρόνηση προς τα όρια ταχύτητας στην εθνική οδό»!

Ο Σεϊταρίδης, ο οποίος είναι λάτρης των σπορ αυτοκινήτων σε συνέντευξη που είχε δώσει σε γνωστό περιοδικό είχε πει μεταξύ άλλων:

«Έπιασα 358 km/h γυρνώντας από τη Θεσσαλονίκη πριν από μερικές εβδομάδες. Ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου αποθηκεύει τη μέγιστη ταχύτητα. Δεν κατάλαβα με πόσα πήγαινα, ούτε και πρόλαβα να κοιτάξω το κοντέρ. Ξεκίνησε για πλάκα, όταν ένας τύπος με προσπέρασε με τη μηχανή του κάνοντας σούζα, ενώ πήγαινα με 265 χιλιόμετρα! Εκεί άρχισε μια άτυπη κόντρα, που με έκανε να ξεχαστώ. Τρομερή αδρεναλίνη. Έκανα Αθήνα - Θεσσαλονίκη ακριβώς σε τρείς ώρες».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης για τα δικαιώματα των πεζών, Γρηγόρη Μαυράκη, «ο κομπασμός για το γεγονός αυτό προωθεί ένα κοινωνικό πρότυπο απαξίωσης του νόμου και της υπεύθυνης οδικής συμπεριφοράς και αποτελεί ευθέως αντικοινωνική ενέργεια, αφού έμμεσα καλεί τους αναγνώστες (κυρίως νέους που επηρεάζονται από το πρότυπο ενός διεθνούς ποδοσφαιριστή) να θαυμάσουν -και να αναπαράγουν- την πράξη του»...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.