15/07/2019 22:11:29

«Τα άδειασαν όλα από το σπίτι του, δεν βρήκαμε τίποτα»! - Ξεσπά η αδερφή του Μιχάλη Ασλάνη πέντε χρόνια μετά το θάνατό του

 «Τα άδειασαν όλα από το σπίτι του, δεν βρήκαμε τίποτα»! - Ξεσπά η αδερφή του Μιχάλη Ασλάνη πέντε χρόνια μετά το θάνατό του - Media

 

 «Δεν μας έδωσαν ούτε το ρολόι του, ούτε τα γυαλιά του για να τον θυμόμαστε… Άδειασαν τα πάντα και αποσφράγισαν το σπίτι χωρίς να μας ειδοποιήσουν. Ο Μιχάλης όμως από εκεί που είναι τα ''βλέπει'' όλα». Η αδερφή του Μιχάλη Ασλάνη, Ειρήνη ξεσπά πέντε χρόνια μετά το θάνατό του.

Την ημέρα που ο Μιχάλης Ασλάνης βρέθηκε νεκρός από την οικονόμο του μέσα στο σπίτι του στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι, βάσει νόμου, το σπίτι σφραγίστηκε από την Εισαγγελία με σκοπό να ερευνηθούν τα αίτια θανάτου του.

«Όταν όμως αποσφραγίστηκε το σπίτι, δεν μας ειδοποίησαν να παρευρεθούμε ως συγγενείς του για να πάρουμε τουλάχιστον τα προσωπικά του αντικείμενα» επανέλαβε με σπαρακτική φωνή η αδερφή του με συνέντευξή της στην Espresso: «Μέσα εκεί υπήρχαν και πολλά φορέματα που είχε ο αδερφός μου. Δεν βρήκαμε τίποτα».

Στην ερώτηση αν θα κινηθεί δικαστικώς ήταν κατηγορηματική: «Όχι, όχι. Εμείς αποποιηθήκαμε και την περιουσία του Μιχάλη. Είμαστε πολύ μεγάλοι άνθρωποι για να κάνουμε τέτοια. Τον ξέχασαν όλοι οι επώνυμοι φίλοι του και το λέω με πολύ πόνο αυτό. Μετά την κηδεία δεν πήρε ούτε ένας τηλέφωνο να μας ρωτήσει αν είμαστε καλά, αν θέλουμε κάτι. Εμείς χάσαμε το στήριγμά μας και αμέσως μόλις «έφυγε» χάθηκαν και όλοι ο λεγόμενοι φίλοι του. Ευτυχώς ο απλός κόσμος δεν τον ξέχασε ποτέ και δεν θα τον ξεχάσει. Γιατί ο Μιχάλης έκανα πολλά καλά σε πολλούς ανθρώπους. Και αυτό του τον αναγνωρίζουν όσοι τον γνώρισαν».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.