search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:24
MENU CLOSE

Την απόσυρση της διάταξης για υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια ζητούν 10 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

23.04.2018 18:39
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά άμεσα συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών για τα κονδύλια στα ΜΜΕ - Media

 

Μερίδα περίπου 10 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με τη διάταξη του νομοσχεδίου για την υιοθεσία και την αναδοχή που προβλέπει το δικαίωμα αναδοχής σε ομόφυλα ζευγάρια και με επιστολή προς την αρμόδια υπουργό Θεανώ Φωτίου ζητά την απόσυρση της διάταξης αυτής.

Οι βουλευτές εξετάζουν το ενδεχόμενο επιστολής και στο Μαξίμου, ενώ εξαιτίας των αντιδράσεων η αναπληρώτρια υπουργός συγκαλεί αύριο στη Βουλή ευρεία σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.

Την επιστολή φέρονται να υπογράφουν βουλευτές όπως οι Γιώργος Ουρσουνίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Μάρκος Μπόλαρης, Γεωργία Γεννιά και άλλοι. Όπως υποστηρίζουν κατά τη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι δε θα υπάρξει σε επόμενη φάση ζήτημα “τεκνοθεσίας” στα ζευγάρια αυτά κι επιπλέον θέτουν το ερώτημα γιατί το θέμα αυτό δεν συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η Θεανώ Φωτίου, σε δηλώσεις της έχει διαβεβαιώσει πως δεν πρόκειται να υπάρξει υιοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:23