25/01/2020 12:34:16

Μιρέλα Μανιάνι: «Ο πατέρας μου επανήλθε στη ζωή την ημέρα των γενεθλίων του»

Μιρέλα Μανιάνι: «Ο πατέρας μου επανήλθε στη ζωή την ημέρα των γενεθλίων του» - Media

 

Για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε η οικογένειά της όταν ο πατέρας της υπέστη έμφραγμα μίλησε η Μιρέλα Μανιάνι στο περιοδικό «Λοιπόν». Τα λόγια της συγκλονίζουν, περιγράφοντας τις στιγμές που οι γιατροί δεν έδιναν ελπίδες αλλά και την ημέρα γενεθλίων του που επανήλθε στη ζωή, ξεπερνώντας τον κίνδυνο.

Ποιο κομμάτι της ζωής σου σε δυσκόλεψε;

Μετά την εγχείρηση που έκανα ήμουν έτοιμη να κάνω μεγάλες επιδόσεις.

Τι σε σταμάτησε;

Ήμουν 29 χρονών κι έτοιμη για επιδόσεις παγκόσμιες. Ο πατέρας μου τότε έπαθε έμφραγμα, ήταν στο τελευταίο στάδιο. Έμεινε ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο. Εκεί τα είδα όλα. Είδα περιστατικό που ο γιος περίμενε τον πατέρα του έξω την ώρα του χειρουργείου, του είπαν ότι ο πατέρας του δεν θα τα καταφέρει και πέθανε κι εκείνος από καρδιά μπροστά στα μάτια μου. Ανακοπή. Μας φώναξαν πολλές φορές να πάμε να πάρουμε τον μπαμπά μου, γιατί «τελείωσε», μετά μας έλεγαν ότι κάτι λειτουργεί… να περιμένουμε… Τώρα του λέω να προσέχει τη διατροφή του. «Δεν σε ξανακλαίω, σε έχω κλάψει πολλές φορές», αυτό του λέω. Κάθε μέρα είχαμε και μια κατάσταση. Είχαμε κανονίσει με το γραφείο τελετών, το νεκροταφείο… δεν ξέραμε τι θα γίνει. Η χειρότερη ώρα ήταν όταν 5 γιατροί μας έβαλαν μέσα σ’ ένα δωμάτιο, εμένα και τον αδελφό μου, και μας είπαν πως έκαναν ό,τι μπορούσαν. Λιποθύμησα. Τότε σταμάτησα τον αθλητισμό. Είπα: «Έτσι είναι η ζωή; Τέρμα.» Ο μπαμπάς μου επανήλθε στη ζωή στις 23 Μαΐου, την ημέρα των γενεθλίων του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.