search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:23
MENU CLOSE

Σοκ από ομοφοβική επίθεση στην Ιρλανδία: Της τρύπησε το κρανίο με τρυπάνι

06.05.2018 14:13
Σοκ από ομοφοβική επίθεση στην Ιρλανδία: Της τρύπησε το κρανίο με τρυπάνι - Media

 

Επίθεση με ασύρματο τρυπάνι στον δρόμο δέχτηκε μια γυναίκα στη βόρεια Ιρλανδία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Ο δράστης της επίθεσης ακινητοποίησε την 38χρονη μητέρα Μπρέντα ΜακΛάφιν και χρησιμοποίησε ένα τρυπάνι για να την τραυματίσει στο κεφάλι. Η 38χρονη βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, καθώς οι αρχές συνέλαβαν ένα 17χρονο αγόρι με την κατηγορία για πρόκληση σωματικής βλάβης, κατοχή απειλητικού όπλου σε δημόσιο χώρο, κλοπή και άλλα αδικήματα.

Το περιστατικό συνέβη όταν η Μπρέντα έφυγε από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Ruby’s nightclub για να επιστρέψει σπίτι της.

Η αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο ομοφοβικής επίθεσης, αλλά οι ντόπιοι που γνωρίζουν το θύμα δήλωσαν ότι είναι απίθανο κίνητρο.

Ο 17χρονος θα ανέβει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τη Δευτέρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:22