search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:12
MENU CLOSE

Γουίτνεϊ Χιούστον: Την κακοποιούσε σεξουαλικά η εξαδέλφη της όταν ήταν 7 ετών

17.05.2018 12:31
Γουίτνεϊ Χιούστον: Την κακοποιούσε σεξουαλικά η εξαδέλφη της όταν ήταν 7 ετών - Media

 

Σοκαριστικά στοιχεία αποκαλύφθηκαν στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον, «Whitney», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών. Σύμφωνα με όσα παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ, η πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την εξαδέλφη της, Ντι Ντι Γουόργουικ, όταν ήταν μόλις 7 ετών.

Η Γουίτνεϊ βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 48 ετών σε μπανιέρα ξενοδοχείου, το 2012. Η θεία της, Μαίρη Τζόουνς, υποστηρίζει ότι η ίδια η Γουίτνει της είχε εκμυστηρευθεί ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά η Ντι Ντι Γουόργουικ από τα 7 έως τα 9 της χρόνια.

Μάλιστα, φέρεται να της είχε πει: «Μαίρη, είχα πέσει κι εγώ θύμα κακοποίησης και ήταν γυναίκα». Όταν την ρώτησε ποια γυναίκα την κακοποίησε, τότε της απάντησε ότι ήταν η Ντι Ντι Γουόργουικ.

Η Γουίτνεϊ ντρεπόταν να το πει στην μητέρα της Σίσσυ Χιούστον, όπως αναφέρει η θεία της. Και ένας άλλος συγγενής είχε πει ότι αν το μάθαινε η Σίσσυ, θα είχε επιτεθεί στην Ντι Ντι.

Την άποψη αυτή συμμερίζεται και ο αδερφός της Γκάρι Γκάρλαντ, ο οποίος μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια στο ντοκιμαντέρ. Η Ντι Ντι Γουόργουικ ήταν 18 χρόνια μεγαλύτερη από την Γουίτνει και πέθανε σε ηλικία 63 ετών, το 2008, εθισμένη στα ναρκωτικά.

Πηγή κοντά στην οικογένεια Γουόργουικ σημείωσε ότι η Ντι Ντι ήταν ανοιχτά ομοφυλόφιλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:07