search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:01
MENU CLOSE

Ο Σπύρος Φωκάς μιλά για την οικονομική του καταστροφή: «Έτσι έχασα τα πάντα»

21.05.2018 08:42
Ένταση στα ανοιχτά της Κύπρου: Μια ανάσα από το «Barbaros» η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» - Media

 

Τον οικονομικό Γολγοθά που αντιμετωπίζει αποκάλυψε ο Σπύρος Φωκάς μιλώντας στην Espresso, ενώ δε δίστασε να εκμυστηρευτεί τον τρόπο με τον οποίο έχασε όλες τις αποταμιεύσεις του στην τράπεζα, χρήματα που αποτελούσαν τους κόπους μιας ζωής…

«Έφυγα οριστικά από την Αθήνα, γιατί ήταν θέμα επιβίωσης για εμένα και την γυναίκα μου. Ζούμε με μια σύνταξη 600 ευρώ και προσπαθούμε να στεκόμαστε στα πόδια μας αξιοπρεπώς»είπε ο ηθοποιός για τις οικονομικές δυσκολίες που περνά με τη σύζυγό του, Λίλιαν Παναγιωτοπούλου προσθέτοντας: «Ευτυχώς και οι δυο είμαστε λιτοδίαιτοι και δεν μας ενδιαφέρουν τα πολλά πολλά. Έχω μια μικρή σύνταξη 600 ευρώ. Με αυτό ζούμε και ευτυχώς είμαστε ολιγαρκείς. Έπρεπε να το κάνουμε γιατί ήταν οικονομική ανάγκη. Δεν μπορείς να επιβιώσεις στην Αθήνα. Τα έξοδα έτρεχαν και δεν ξέραμε πώς να τα καλύψουμε».

Ο Σπύρος Φωκάς αποκάλυψε τέλος τον τρόπο με τον οποίο έχασε όλες του τις οικονομίες: «Φυσικά και απέκτησα χρήματα. Όμως μου έτυχε μια στραβή. Ένα πολύ δικό μου πρόσωπο πήγε στην τράπεζα και σήκωσε όλα όσα είχα αποταμιεύσει. Έτσι έχασα τα πάντα»!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:00