search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:16
MENU CLOSE

Αστυνομικοί άσκησαν βία σε συμπαίκτη του Αντετοκούνμπο – Του έριξαν με teaser (Video)

24.05.2018 11:07
Αστυνομικοί άσκησαν βία σε συμπαίκτη του Αντετοκούνμπο – Του έριξαν με teaser (Video) - Media

 

Την έντονη κατακραυγή προκάλεσε η ωμή βία που άσκησαν αστυνομικοί σε συμπαίκτη του Αντετοκούμπο  στον οποίο έκαναν χρήση teaser χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος, για μια τροχαία παράβαση.

Το θύμα της αστυνομικής βίας ήταν ο Στέρλινγκ Μπράουν, ο οποίος αγωνίζεται με τους Μιλγουόκι Μπάκς. Η αστυνομία μετά την κατακραυγή ζήτησε δημόσια συγγνώμη δόθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο του περιστατικού που σημειώθηκε στις 26 Ιανουαρίου.

Το ιστορικό

Τα ξημερώματα αστυνομικοί ζήτησαν από τον αφροαμερικανό παίχτη να τους δώσει το δίπλωμά του επειδή είχε παρκάρει παράνομα. Μετά από συζήτηση όρμηξαν στον μπασκετμπολίστα, τον έριξαν στο έδαφος. Ένας αστυνομικός φώναζε: «ρίξτου με το taser». 

«Δεν θα έπρεπε να χρειάζεται ένα περιστατικό με έναν επαγγελματία αθλητή προκειμένου να έρθουν τα φώτα της δημοσιότητας στο γεγονός ότι οι ευάλωτοι συμπολίτες μας έχουν βιώσει παρόμοια και ακόμα χειρότερες συμπεριφορές», είπαν σε ανακοίνωσή τους οι Μπακς.

Ο συμπαίχτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε δήλωσή του, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ανέφερε: αυτό που θα έπρεπε να είναι μια απλή κλήση, εξελίχθηκε σε μια απόπειρα εκφοβισμού από αστυνομικούς και ακολούθησε μια παράνομη χρήση φυσικής βιας. Αυτή η εμπειρία με υποχρέωσε να βγω μπροστά και να πω την ιστορί μου ώστε να μην συμβούν στο μέλλον παρόμοιες αδικίες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:12