06/06/2020 21:39:18

Γιώργος Μουκίδης: Το εξώδικο στον Σφακιανάκη και η οργισμένη ανάρτηση στο διαδίκτυο

Γιώργος Μουκίδης: Το εξώδικο στον Σφακιανάκη και η οργισμένη ανάρτηση στο διαδίκτυο - Media

 

Εξώδικο στον Νότη Σφακιανάκη πρόκειται να στείλει ο Γιώργος Μουτίδης καθώς όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω facebook δεν επιθυμεί ο καλλιτέχνης να ερμηνεύει τις επιτυχίες που του είχε γράψει ο ίδιος κατά το παρελθόν.

Η ανάρτησή του αυτή από κάποιους έγινε αποδεκτή και από κάποιους άλλους όχι.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποφάσισε να απαντήσει σε όλους τους…. δυσαρεστημένους με ακόμα μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Μετά από όλα αυτά τα “γλυκόλογα” που διάβασα στον “τοίχο” μου και στην σελίδα μου από ορισμένους φαν του “αυτοκράτορα”, κατάλαβα τελικά γιατί έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στις τάξεις τους το τραγούδι του πρώην συνεργάτη μου “Πρόβατα”. Έτσι εξηγούνται όλα!!!», έγραψε αρχικά, ενώ στη συνέχεια επανήλθε, αναφέροντας: «πρόβατα αποκαλώ αυτούς που μου επιτέθηκαν φραστικά και απροκάλυπτα, τυφλωμένοι από έναν ηλίθιο και ανεξήγητο φανατισμό και όχι όλους τους ακροατές των τραγουδιών μου… Κι όπως είπαμε… Πρώτα σκεφτόμαστε και μετά πετάμε μ@λ@κίες στον αέρα. Και κάτι τελευταίο… Ξέρετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μένα και σ’ εσάς; Εγώ μιλάω για κάτι που αφορά εμένα, ενώ εσείς μιλάτε για κάτι που αφορά εμένα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.