search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:05
MENU CLOSE

Πήγε να δει τον τελικό του Champion’s League και βρήκε φρικτό θάνατο – Tη βίασε συμμορία ανδρών (Photos)

01.06.2018 14:09
Πήγε να δει τον τελικό του Champion’s League και βρήκε φρικτό θάνατο - Tη βίασε συμμορία ανδρών (Photos) - Media

 

Τέσσερις άνδρες έσυραν με τη βία μια γυναίκα έξω από ένα μπαρ στην Ταϊλάνδη, όπου παρακολουθούσε παρέα με φίλους τον τελικό του Champion’s League, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτη και τη Λίβερπουλ, το Σάββατο.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας έδειξε τους άνδρες να κουβαλάνε την 21χρονη Νονγκ έξω από το μπαρ. Η κοπέλα λιποθύμησε μέσα στο μπαρ και σύμφωνα με συγγενικά της πρόσωπα, της είχαν χορηγήσει ναρκωτικά.

Στη συνέχεια, την μετέφεραν μαζί με μια φίλη της έξω από το μπαρ, την έβαλαν σε ένα φορτηγάκι, υποστηρίζοντας ότι θα την επέστρεφαν στο σπίτι της. Αλλά, οι άνδρες συμπεριλαμβανομένου και ενός ατόμου που την γνώριζε, την μετέφεραν με το φορτηγάκι σε ένα απομονωμένο σημείο, όπου τη βίασαν επανειλημμένα και την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου.

Η σορός της Νονγκ βρέθηκε στην περιοχή, ενώ οι τέσσερις άντρες συνελήφθησαν αργότερα το απόγευμα της Κυριακής, αφού η αστυνομία παρακολούθησε όσα συνέβησαν από την κάμερα ασφαλείας.

Ο τέσσερις άνδρες ομολόγησαν την εμπλοκή τους στη δολοφονία της και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η αστυνομία διεξάγει τώρα έλεγχο και εξέταση στο νεκρό σώμα της Νονγκ για να ανακαλύψει αν ήταν ναρκωμένη και την ακριβή αιτία θανάτου της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:04