search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:33
MENU CLOSE

Δόμνα Κουντούρη: Το πρόβλημα υγείας και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της (Video)

09.06.2018 10:42
Δόμνα Κουντούρη: Το πρόβλημα υγείας και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της (Video) - Media

 

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story, ενώ ξεχώρισε με την ιδιαίτερη φωνή της. Έχουν περάσει πια αρκετά χρόνια, στο πέρασμα των οποίων η Δόμνα Κουντούρη αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει αρκετά κιλά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί από πολλούς τον ρατσισμό και το bullying:

«Καταρχήν πέρασαν τα χρόνια. Δεν είμαι πια 25 χρονών. Είμαι 39 στα 40. Αυτό που δεν έχω πει και θα ήθελα να το πω κάποια στιγμή, είναι ότι πέρασα ένα πρόβλημα υγείας. Αναγκάστηκα να πάρω μια αγωγή η οποία μου πρόσθεσε κιλά. Το πρόβλημα υγείας, ήταν ψυχικής υγείας. Κάποια στιγμή, η ψυχική μου υγεία κλονίστηκε.

Το 2011-12 διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή. Αυτό ρυθμίζεται και πρέπει να πούμε στους ανθρώπους ότι όταν νιώσεις ότι πας από τη μια άκρη στην άλλη, όταν κινείσαι μεταξύ μανίας και κατάθλιψης πρέπει να ζητήσεις βοήθεια. Όταν αρρωστήσεις από κάτι άλλο, όλοι λένε “α τον καημένο τι έπαθε”, όταν αρρωστήσεις από ψυχικό νόσημα λένε “α, ο τρελάρας”. Αυτά τα πράγματα είναι τραγικά.

Όπως επίσης και όταν αλλάξεις εμφάνιση το bullying που τρως… Εγώ ας πούμε είμαι με κάποια κιλά παραπάνω, το bullying είναι αφόρητο. Έχω χάσει και δουλειά. Είναι τραγικό. Φωτομοντέλα τραγουδάνε; Με ενοχλεί και τον Τζόνι Ντεπ που δείχνουν τώρα που έχει χάσει κιλά και μπορεί να είναι άρρωστος. Είναι θέμα ρατσισμού» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Εμείς.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:33