search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:03
MENU CLOSE

Η αλεπού, το τουρμπάνι και το ατύχημα που έκλεψαν την παράσταση στα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ (Photos)

09.06.2018 15:14
Η αλεπού, το τουρμπάνι και το ατύχημα που έκλεψαν την παράσταση στα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ (Photos) - Media

 

Τρόμο προκάλεσε σε όσους παρακολούθησαν τους εορτασμούς για τα 92α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ η πτώση του 79χρονου αρχιστράτηγου Τσαρλς Γκούθρι από το άλογό του.

Το ατύχημα καθυστέρησε την εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, καθώς ο αρχιστράτηγος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η αλεπού

Και μια μικρή αλεπού έκανε την εμφάνισή της στον χώρο που γίνονταν οι παρελάσεις, δίνοντας μια άλλη νότα στους εορτασμούς, όπως φαίνεται σε φωτογραφία.

Ο στρατιώτης με το τουρμπάνι

Τις εντυπώσεις τράβηξε ένας 22χρονος Ινδός στρατιώτης γιατί γινε ο πρώτος που παρελαύνει χωρίς να φορά το παραδοσιακό, μαύρο γούνινο καπέλο. Ωστόσο, φορούσε ένα μαύρο τουρμπάνι.

Ο 22χρονος Σιχ ονομάζεται Σινγκ Λαλ. «Ελπίζω όσοι το δουν, θα το αναγνωρίσουν και θα το αντιμετωπίσουν σαν μια νέα αλλαγή στην ιστορία. Ελπίζω κι άλλοι σαν εμένα, όχι μόνο της θρησκείας των Σιχ αλλά κι από άλλες θρησκείες, θα πάρουν θάρρος να ενταχθούν στο στρατό», δήλωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:01