20/10/2019 04:27:17

Η δραματική μάχη 4 ανδρών να απεγκλωβίσουν ένα σκυλάκι από το θανάσιμο σφιχταγγάλιασμα ενός πύθωνα (Video)

Η δραματική μάχη 4 ανδρών να απεγκλωβίσουν ένα σκυλάκι από το θανάσιμο σφιχταγγάλιασμα ενός πύθωνα (Video)  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε κάποιο χωριό της Ταιλάνδης και όπως θα δείτε και στο βίντεο πρόκειται για μια πραγματική μάχη σε δυο μέτωπα. Στο πρώτο μέτωπο είναι η μάχη του σκύλου να κρατηθεί στη ζωή από το σφιχταγγάλιασμα του πύθωνα και το δεύτερο μέτωπο είναι οι προσπάθειες των ανδρών με κοντάρια να απελευθερώσουν το σκυλί.

Ο πύθωνας έχει γγαλιάσει με μια λαβή θανάτου το σκυλί και έχουν γίνει μαζί μια ζωντανή μπάλα. Είναι ζήτημα δευτερολέπτων να του σπάσει τον αυχένα και να συνθλίψει όλα του τα κόκαλα.

Οι άνδρες πιάνουν ότι βρουν και προσπαθούν να χαλαρώσουν το θανατηφόρο αγκάλιασμα. Τελικά ύστερα από λίγη ώρα καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν το σκυλί, όμως ο πύθωνας συνέχιζε να το δαγκώνει και να μην το αφήνει.

Ύστερα από λίγο και με τη βοήθεια των αυτοσχέδιων όπλων κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του στόματος του φιδιού, όχι όμως και τη θέληση του για φαγητό. Όταν το σκυλί απελευθερώθηκε το φίδι συνέχιζε να το κυνηγάει για να το φάει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.