search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:37
MENU CLOSE

Επίθεση Μητσοτάκη σε Μοσκοβισί: Να είναι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις του, δεν βγαίνουμε από τα μνημόνια

03.07.2018 14:55
Επίθεση Μητσοτάκη σε Μοσκοβισί: Να είναι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις του, δεν βγαίνουμε από τα μνημόνια - Media

 

Την άποψη ότι τον Αύγουστο δεν θα υπάρξει καθαρή έξοδος από το μνημόνιο, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την συνάντησή του με τον επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί.

Ο κ. Μητσοτάκης του συνέστησε “να είναι πιο προσεκτικός κατά τις δημόσιες τοποθετήσεις του, σεβόμενος τις θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες, πόσο μάλλον τις εντελώς αχρείαστες που επιβλήθηκαν στους πολίτες τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και εκείνες που δυστυχώς έχει υπογράψει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου για το προσεχές διάστημα”.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πειραιώς, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι τον Αύγουστο δεν θα υπάρξει καμία καθαρή έξοδος καθώς σε καμία άλλη χώρα που αντιμετώπισε μνημονιακά προγράμματα, δεν υπήρχαν μελλοντικές δεσμεύσεις, επιπλέον μέτρα και ενισχυμένη εποπτεία.

«Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι ότι τον Αύγουστο, ολοκληρώνεται το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, το οποίο επιβλήθηκε στην Ελλάδα ως συνέπεια του καταστροφικού πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου το 2015 και ότι η Ελλάδα έχει δυστυχώς να αντιμετωπίσει και ένα 4ο κεκαλυμμένο μνημόνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του, καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτυγχάνει διαρκώς να επιτύχει ακόμη και τους αναπτυξιακούς στόχους που η ίδια θέτει, όπως και να προωθήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ιδίως στη Δημόσια Διοίκηση.

«Μετά τον κ. Χατζηδάκη, ήρθε η σειρά του κ. Μητσοτάκη να κάνει παρατήρηση στον Ευρωπαίο επίτροπο, κ. Μοσκοβισί, που μίλησε για τη θετική οικονομική πορεία της χώρας και το τέλος των μνημονίων», ήταν η απάντηση του γραφείου Τύπου του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη εκεί στη ΝΔ» καταλήγει η γραπτή ανακοίνωση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:36