search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:01
MENU CLOSE

Στρατιώτες εκτελούν εν ψυχρώ γυναίκες και παιδιά στο Καμερούν (Σκληρό Video)

14.07.2018 09:39
Η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται τη δημοσιογράφο Γκρέτσεν Κάρλσον σε ταινία για τη σεξουαλική παρενόχληση στο Fox News  - Media

 

Αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες της Διεθνούς Αμνηστίας ότι στρατιώτες του Καμερούν εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο γυναίκες και δύο παιδιά  Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκτελεστές είναι άνδρες του στρατού του Καμερούν. Στο βίντεο  φωνάζουν στις γυναίκες και στα παιδιά «είστε μέλη της Μπόκο Χαράμ, θα πεθάνετε».

Στο σκληρό βίντεο που έχει πολύ σκληρές εικόνες φαίνονται οι άνδρες που φορούν στρατιωτική στολή να βάζουν μαντίλι στα πρόσωπα των γυναικών και μια μπλούζα στο κεφάλι του ενός εκ των δύο παιδιών.

Στη συνέχεια πυροβολούν από μικρή απόσταση και εκτελούν τις δύο γυναίκες και τα δύο παιδιά.

Ο πρωθυπουργός του Καμερούν διέψευσε ότι οι άνδρες αυτοί είναι στρατιώτες της χώρας του γιατί, όπως είπε, ούτε τα όπλα, ούτε οι στολές τους δεν χρησιμοποιούνται από το στράτευμα της χώρας του.

Η Διεθνής Αμνηστία υποστηρίζει ότι έχει αξιόπιστες πληροφορίες ότι οι άνδρες που πυροβολούν είναι στρατιώτες του Καμερούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:01