search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:07
MENU CLOSE

Η απίστευτη αντίδραση του Φινλανδού προέδρου μετά τη συνάντηση Τραμπ-Πούτιν

19.07.2018 17:28
Η απίστευτη αντίδραση του Φινλανδού προέδρου μετά τη συνάντηση Τραμπ-Πούτιν - Media

 

Μπορεί ο ίδιος και η χώρα του να βρέθηκαν στο παρασκήνιο της συνάντησης Τραμπ-Πούτιν, ωστόσο, καθ’ όλη τη διάρκειά της, όπως και πριν, ο πρόεδρος της Φινλανδίας Σάουλι Νιινίστο, είχε τα χέρια του γεμάτα.

Ως οικοδεσπότης της συνάντησης κορυφής, ο Νιινίστο και η κυβέρνηση της Φινλαδίας είχαν την υποχρέωση να φροντίσουν τα της συνάντησης, να ασχοληθούν με την ασφάλεια των υψηλών προσκεκλημένων και να επιληφθούν και της ενημέρωσης των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Μάλιστα, ο Νιινίστο φρόντισε να συναντηθεί κατά μόνας με Τραμπ και Πούτιν και να θέσει ζητήματα που απασχολούν την Ε.Ε., την Ευρωζώνη και την Ευρώπη γενικότερα.

Κι όταν όλα αυτά τελείωσαν, ο Νιινίστο πήρε μερικούς υπουργούς του και χωρίς αστυνομική συνοδεία κατευθύνθηκε σε ένα μπαρ του Ελσίνκι για ένα δυνατό ποτό.

Μάλιστα, η εφημερίδα Χενσίνιγκ Σάνοματ έγραψε για μια «ανεπίσημη στιγμή του προέδρου με στενούς συνεργάτες του». Όχι πως τον αδικούμε τον άνθρωπο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:05