search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:20
MENU CLOSE

Έπρεπε να… πεθάνει για να σταματήσει να του ζητάει χρήματα η γυναίκα του (Photos)

09.08.2018 18:42
Έτρωγε τα πρόσωπα των θυμάτων του - Νόμιζε ότι ήταν «μισός σκύλος-μισός άνθρωπος» - Media

 

Σε ακραίες πράξεις προχώρησε ένας σύζυγος προκειμένου η γυναίκα του να σταματήσει να του ζητάει χρήματα.

Ο 27χρονος άνδρας υποδύθηκε τον θάνατό του, τραβώντας φωτογραφίες σε νεκροτομείο.

Ο Ντάνι Γκονζάλες, ο οποίος προέρχεται από την Ονδούρα αλλά ζει στις ΗΠΑ, έβγαλε φωτογραφίες τον εαυτό του με βαμβάκι στα ρουθούνια και το στόμα του και ένα λευκό σεντόνι πάνω από το σώμα του.

Έστειλε τις φωτογραφίες στη σύζυγό του που ζει στη Σαμπά της νότιας Ονδούρας, μαζί με μια εικόνα ενός φέρετρου που καλύπτεται με λουλούδια σε κηδεία.

Σε μήνυμα που της άφησε είπε ότι είχε πεθάνει από καρκίνο και άσθμα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην πατρίδα του άρχισαν να αναφέρουν τον αιφνίδιο θάνατό του και τα νέα έφθασαν μέχρι και στους σοκαρισμένους φίλους του και στους ηλικιωμένους γονείς του.

Αλλά δεν χρειαζόταν πολύ χρόνο για να συνειδητοποιήσουν ότι όλα δεν ήταν όπως φαινόταν, καθώς ο Γκονζάλες φαινόταν να χαμογελάει στις φωτογραφίες.

Άλλοι παρατήρησαν ότι φαινόταν να βρίσκεται σε διπλό κρεβάτι και το λευκό σεντόνι πάνω από το σώμα του ήταν στην πραγματικότητα το κάλυμμα ενός μαξιλαριού.

Όταν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τον βρήκαν τελικά ζωντανό, παραδέχτηκε το ψέμα και υποστήρξε ότι ήθελε να κάνει τη σύζυγό του να πιστέψει ότι είχε πεθάνει.

Μάλιστα, δήλωσε στο κανάλι TV Sur: «Η σύζυγός μου θα μου τηλεφωνούσε κάθε εβδομάδα μόνο για να της στείλω περισσότερα χρήματα. Κάθε Σάββατο, μου τηλεφώνησε λέγοντας ότι της έστειλα τόσα, και έπρεπε να της στείλω κι άλλα.Την υπόλοιπη εβδομάδα, ούτε καν μήνυμα. Δεν θα μου έστελνε ποτέ φωτογραφίες ούτε θα μου ζητούσε τίποτα άλλο. Επίσης, μου ζητούσε συνεχώς να της στείλω κινητά τηλέφωνα. Είχα ήδη στείλει έξι και καλούσε πάντα για να μου πει ότι είχαν κλαπεί».

Ένας γείτονας της περιοχής είπε στο κανάλι ότι τα νέα του θανάτου του ήταν «ένα φοβερό πλήγμα» για τους ηλικιωμένους γονείς του. Άλλα μέλη της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες, τον χαρακτήρισαν ως “έναν αχάριστο γιο”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14