search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:02
MENU CLOSE

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης βάπτισαν τον γιο τους (Video)

09.09.2018 14:58
Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης βάπτισαν τον γιο τους (Video) - Media

 

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, σε ένα από τα πιο γραφικά εκκλησάκια της Αθήνας, την Αγία Αικατερίνη στην Πλάκα, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη βάπτισαν τον 11 μηνών γιο τους. Και το όνομα αυτού… Δημοσθένης. Το ζευγάρι, όπως και στο γάμο του πριν από περίπου ένα χρόνο, θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη χαρμόσυνη στιγμή της οικογένειας. Όμως, ο Γιώργος Μπέζας και η κάμερα του Αποκαλυπτικών plus βρέθηκε εκεί και κατέγραψε μερικές από τις όμορφες στιγμές τους.

Ο ναός ήταν στολισμένος με γαλάζιες ορχιδέες και η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη ήταν επίσης ντυμένοι στις αποχρώσεις του μπλε.

Το όνομα Δημοσθένης, που επέλεξαν να δώσουν στο γιο τους είχε για τον Κώστα Μπακογιάννη ιδιαίτερη σημασία. Δήμος λεγόταν ο καλός φίλος του πατέρα του, ο οποίος στάθηκε τόσο στον Κώστα όσο και σε όλη την οικογένεια μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Νονές του μικρού ήταν η θεία του Αλεξία Μπακογιάννη και μια επιστήθια φίλη της Σίας Κοσιώνη, οι οποίες είχαν παντρέψει το ζευγάρι στο Καρπενήσι τον περασμένο Ιούλιο.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:59