search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:25
MENU CLOSE

«Άνοιξε» η ΑΜΚ ύψους 10 εκατ. στον Παναθηναϊκό – Το μπαλάκι πλέον στον Παϊρότζ

21.09.2018 16:10
«Ανεπιτυχείς οι συζητήσεις του Πιεγκμπονσάντ με Παναθηναϊκό» - Media

 

Ξεκίνησε και… τυπικά από την Παρασκευή η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, με το… μπαλάκι να περνάει πλέον στην πλευρά Πιεγκσμπονσάντ.

Και με τη… βούλα «άνοιξε» η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/09) το μεσημέρι στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ.

Στην διαδικασία έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, εκπροσωπώντας την πλευρά του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου, ο Παναγιώτης Μπόμης που εκπροσώπησε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και ο Θοδωρής Μαραγκουδάκης εκ μέρους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Εκεί, λοιπόν, εγκρίθηκε η ΑΜΚ κατά 10 εκατομμύρια ευρώ, με τον χρονικό ορίζοντά της να διαφοροποιείται ελαφρώς και να είναι τελικά τεσσάρων και όχι τριών μηνών, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ευελιξία για τον Παϊρότζ Πιεκγμπονσάντ και την PANASIA!

Πλέον, σε κάθε περίπτωση, το… μπαλάκι για την μεταβίβαση του «τριφυλλιού» περνάει στην πλευρά του Ταϊλανδού broker, που καλείται να «εμφανίσει» τα χρήματα, είτε αυτό συμβεί μέσα σε μια ημέρα, είτε στο χρονικό διάστημα του τετραμήνου…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:25