search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:19
MENU CLOSE

Εντοπίστηκε το «κτήνος» – Αυτή είναι η νέα προεδρική λιμουζίνα του Τραμπ (Photos, Video)

25.09.2018 14:40
Εντοπίστηκε το «κτήνος» - Αυτή είναι η νέα προεδρική λιμουζίνα του Τραμπ (Photos, Video) - Media

 

Η άφιξη του Ντόναλντ Τραμπ στη Νέα Υόρκη, προκειμένου ο πρόεδρος των ΗΠΑ να παραστεί στις εργασίες της Γ.Σ. του ΟΗΕ, έφερε μια αποκάλυψη. Στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τον Τραμπ στον πύργο του έκανε την εμφάνισή της και το νέο «Κτήνος», όπως αποκαλείται χαϊδευτικά η προεδρική λιμουζίνα.

Όπως και το προηγούμενο μοντέλο, έτσι και το «Κτήνος 2.0» είναι κατασκευασμένο από την Cadillac και στηρίζεται σε διάφορα μοντέλα της εταιρείας, ωστόσο, οι διαφορές του από οιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο είναι τόσο μεγάλες που μόνο κατ’ ευφημισμό φέρει τον χαρακτηρισμό «αυτοκίνητο».

Μεταξύ άλλων, το «Κτήνος 2.0» είναι πλήρως θωρακισμένο και προστατευμένο από επίθεση ακόμα και με βόμβα, μπορεί να κινείται με σκασμένα και τα τέσσερα ελαστικά, διαθέτει κινητήρα ντίζελ (και για λόγους ασφαλείας), και διάφορα όπλα διασκορπισμένα στο εσωτερικό του.

Το κόστος της εξέλιξης του οχήματος -που άρχισε από το 2013- έφθασε σχεδόν τα 16 εκατ. δολάρια και κάθε ένα (υπάρχουν δύο) κοστίζει πλήρως εξοπλισμένο περίπου 1,5 εκατ. δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:19