search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:17
MENU CLOSE

Xειροπέδες σε κτηνοτρόφο για σεξουαλική παρενόχληση

05.10.2018 17:50
Τρίκαλα: Δεν σταμάτησε να αυνανίζεται ούτε μπροστά στους αστυνομικούς - Media

 

Ένας κτηνοτρόφος συνελήφθη από την Αστυνομία ύστερα από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση. Ο συλληφθείς ως ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών επειδή η παραπονούμενη είναι 15 ετών. Η υπόθεση τυγχάνει έρευνας από την ειδική ομάδα του Γραφείου Χειρισμού Θυμάτων Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Ανηλίκων στο Αρχηγείο Αστυνομίας, που παρουσίασε τον ύποπτο στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της, από χώρα της Ευρώπης, εργαζόταν στη φάρμα του υπόπτου που διατηρεί σε χωριό στην επαρχία Λευκωσίας και η ανήλικη κόρη της διέμενε μαζί της. Εδώ και έναν περίπου χρόνο η μητέρα μετακινήθηκε σε άλλο υποστατικό του ιδίου και την περασμένη βδομάδα προσήλθε με την κόρη της στην Αστυνομία όπου η ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του εργοδότη της.

Η καταγγελία έγινε τώρα επειδή η μικρή φαίνεται ότι πρόσφατα έχει εκμυστηρευθεί στη μητέρα της τα όσα υποστηρίζει ότι συνέβαιναν. Μετά την εξέλιξη αυτή λήφθηκε οπτικογραφημένη κατάθεση από τη 15χρονη.

Πηγή: philenews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:16