20/02/2020 06:36:24

Ηχητικό ντοκουμέντο με τον Πολάκη: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή»

«Το θέμα, Παύλο, είναι...»: Ενόχληση της Αυγής για Πολάκη - Media

 

Τη συνέχεια της ομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων αποκαλύπτει το parapolitika.gr

Στο απόσπασμα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν αρκέστηκε μόνο στην πρόβλεψη ότι «Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κανέναν φυλακή» αλλά και ότι πρέπει να επιταχύνει η δικαιοσύνη. «Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη αυτό που κάνει» λέει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, συμπληρώνοντας με μία παραίνεση προς όσους ήταν παρόντες. «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την υψηλή κουλτούρα» αναφέρει και συνεχίζει «αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας».

Ο Παύλος Πολάκης μάλιστα παραδέχεται ότι είναι κάτι επικίνδυνο, αλλά τονίζει ότι «έτσι είναι». «Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω», καταλήγει. 

Υπενθυμίζεται ότι η αναφορά του Παύλου Πολάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε κύμα αντιδράσεων με τη Νέα Δημοκρατία, να θεωρεί το θέμα εξαιρετικά μείζον και σύμφωνα με πληροφορίες να θέτει ζήτημα και στην ΕΕ. 

Για τις δηλώσεις Πολάκη, υπήρχε και εσωκομματική αντιπαράθεση. Με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, να «αδειάζει» αναπληρωτή Υπουργό αλλά και τον ΓΓ του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, να λέει ότι «ούτε σε ταβέρνα δε θα τα έλεγα αυτά».   

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.