search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:33
MENU CLOSE

Μυστήριο στον «κόκκινο πλανήτη» – Στήλη καπνού προκαλεί φρενίτιδα εικασιών (Video)

24.10.2018 12:55
Μυστήριο στον «κόκκινο πλανήτη» - Στήλη καπνού προκαλεί φρενίτιδα εικασιών (Video) - Media
 
Ένα φαινόμενο που -μέχρι στιγμής, τουλάχιστον- δεν έχει εξηγηθεί επαρκώς, προκάλεσε πραγματική φρενίτιδα σε συνομωσιολόγους και μη, οι οποίοι κατηγορούν τους επιστήμονες ότι κρύβουν στοιχεία για την ύπαρξη ζωής στον πλανήτη Άρη.
 
Τον χαμό προκάλεσε η παρατήρηση ενός «μυστηριώδη καπνού» κοντά σε ένα αδρανές ηφαίστειο του Άρη, με πολλούς να ισχυρίζονται ότι αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει τελικά εξωγήινη ζωή στον κόκκινο πλανήτη.
 
Μάλιστα, κάποιοι πήγαν ένα βήμα παραπέρα και υποστήριξαν ότι η NASA λέει ψέματα και ότι κρύβει τα πραγματικά στοιχεία σχετικά με το τι συμβαίνει στον «κόκκινο πλανήτη».
 
Υπαίτιος για τις αντιδράσεις αυτές είναι ο χρήστης του καναλιού του YouTube secureteam10, ο οποίος παρουσίασε μια οκτάλεπτη έκθεση με τίτλο «Κάτι σημαντικό συνέβη στον Άρη… Το κρύβουν;».
 
«Σίγουρα έγινε μια έκρηξη, δεν ξέρουμε αν ήταν κάποιο ηφαίστειο ή κάτι άλλο εξερράγη» αναφέρεται στο βίντεο, που έχει περίπου 400.000 views.
 

Πληροφορίες: RT.com
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:27